Bemiddeling

Voor professionals: Betrokken dienstverlener

Ben jij op zoek naar een mooie opdracht waar jij het verschil kan maken? Wil jij aan de slag met uitdagende projecten bij een breed scala aan opdrachtgevers? Jezelf continu ontwikkelen én verrijken met nieuwe kennis? We seek you!

ICQ-Flex Profs is al jarenlang actief in arbeidsbemiddeling, hierdoor weten we exact wat er speelt in de markt. Bovendien begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk een passende opdracht voor jou is. Wij staan zowel bij professionals als bij opdrachtgevers bekend om onze persoonlijke aanpak, luisteren naar je wensen en zijn erop gebrand om deze voor jou om te zetten in een klinkend resultaat, namelijk een uitdagende opdracht. Laten we binnenkort kennismaken!

Voor bedrijven: Adviseur, kennishuis en bemiddelaar

Tijdelijk extra capaciteit en deskundigheid nodig op gebied van Finance, ICT of Business Management? Op zoek naar een sparringpartner of adviseur op gebied van recruitment? Andere personele vraagstukken waarbij advies en expertise van buitenaf van waarde kan zijn? ICQ-Flex Profs kent de arbeidsmarkt, de beste professionals, de actuele wet- en regelgeving én de sectoren waarin onze opdrachtgevers opereren. Ook beschikken wij over een eigen kennishuis op gebied van Sociaal Domein en SROI.

Door onze allround kennis, jarenlange ervaring en passie voor ons vak zijn wij in staat tijdig de juiste professional te leveren voor tijdelijke extra capaciteit en/of aanvullende deskundigheid, zowel t.b.v. reguliere, specialistische of managementactiviteiten als voor projecten.
Of het nu gaat om tijdelijke vervanging van een zieke werknemer of wanneer er een speciaal project moet worden gerealiseerd, ICQ-Flex Profs heeft altijd de beste professionals voor de job. Wij beschikken over een omvangrijk netwerk aan vaste en flexibele professionals die inzetbaar zijn om jouw organisatie te ondersteunen. ICQ-Flex Profs mobiliseert deskundigheid, vakkundig, met hoge kwaliteit en tegen marktconforme tarieven.

Expertisegebieden en ervaring

Wij beschikken over professionals met de juiste expertise op alle functies en ervaringsniveaus in de volgende expertisegebieden:

  • (Rijks)overheid
  • ZBO’s
  • Onderwijs
  • Cultuur & Media
  • Informatie & ICT
  • Handel en bankwezen
  • Energie & Milieu
  • Technologie
  • Zakelijke Dienstverlening
  • Zorg & Welzijn

Wil je meer weten over ICQ-Flex Profs en wat we voor jou en/of jouw organisatie kunnen betekenen? Neem contact op met een van onze medewerkers.

Wat anderen zeggen

We hebben in 10 jaar tijd een stevig netwerk aan opdrachtgevers en professionals opgebouwd en een solide partnerkanaal. Duurzame werkrelaties aan beide kanten en transparantie typeren onze organisatie. De beoordelingen van zowel onze opdrachtgevers en professionals spreken voor zich.

3500+

opdrachten per jaar

23500+

consultants

1100+

partners

400+

Klanten